Öne Çıkanlar galataport uyuşturucu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan çalışanların birikim endişesi mercedes benz Gıda ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SÜLEYMAN SOYLU çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı çalışma bakanı

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Başsağlığı

Galatasaray, Fenerbahçe camiasının kanalında çalışan güler yüzlü sunucusu Dilay Kemer'in vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayınladı.Fenerbahçe camiası bugün kötü bir haberle sarsıldı. FB TV'nin neşeli ve sevilen yüzü Dilay Kemer yaşamını yitirdi. Uzun bir süredir kanserle uğraşan ve yakın zamanda hastaneye kaldırılan Dilay Kemer verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Bunun üzerine ezeli rakabet ebedi dostu olan Galatasaray'dan Fenerbahçeye destek verdi. FB TV'nin güler yüzlü sunucusu Dilay Kemer'in vefatı üzerine  Galatasarayda sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajını paylaştı.

Paylaştığı mesaj şöyle:

"Enerjisi, mücadele azmi ve güler yüzüyle tanıdığımız Dilay Kemer'i zamansız kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Dilay'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz. Mücadelen geride kalanlara umut olacak Dilay, huzur içinde uyu!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.