Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Galatasaray HDI Sigorta AXA Sigorta Kupa Voley'de Finalde

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler yarı final maçında Spor Toto ile karşılaştı. Filenin Aslanları, Taha Akgül Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi 3-2 kazanarak adını finale yazdırdı.

Karşılaşmanın ilk seti Spor Toto’nun 28-30’luk üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci seti 25-23 kazanan Galatasaray HDI Sigorta setlerde durumu eşitledi.. Etkili oyununu üçüncü sette de sürdüren Filenin Aslanları, bu seti de 25-20 üstün tamamladı ve setlerde 2-1 öne geçti. Dördüncü seti 11-25 farklı kazanan Spor Toto setlerde durumu 2-2’ye getirdi. Beşinci ve son seti 15-10 kazanan Filenin Aslanları, maçı 3-2 galip tamamladı ve AXA Sigorta Kupa Voley’de finale yükseldi.

Mücadelede Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı oyuncularından Lukas 23 sayıyla en skorer oyuncu olurken, Torres 14, Doğukan 11, Emre 9, Yasin 5, Murat ve Sedlacek 3’er sayıyla galibiyete katkıda bulundu. 

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Kupa Voley final maçında 13 Nisan Çarşamba günü saat 15.00'te Arkas Spor ile Sivas Taha Akgül Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.