Galatasaray Zirveyi Bırakmıyor

Galatasaray, Süper Lig'in 39. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti. 

Galatasaray'a küme düşme mücadelesi veren Gençlerbirliği karşısında galibiyeti getiren golleri 44. dakikada Halil Dervişoğlu, 55. dakikada Emre Akbaba kaydetti. 

21. dakikada Şener'in sağ çizgiden ceza sahasına ortasında Babel'in kafa vuruşunda top auta gitti. 

44. dakikada Galatasaray öne geçti. Ceza sahası dışında topla buluşan Halil şık bir hareketle topu önüne alarak sol köşeye düzgün bir şut atarak topu filelere gönderdi. Halil bu golle Galatasaray forması altında ilk golüne imza attı. 0-1

Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

49. dakikada Enfes bir çalımla rakibini geçip topla ceza sahasına giren Halil'in şutu kaleciden döndü. 

53. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Halil'in hava topu mücadelesinin ardından top Emre Akbaba'nın önünde kaldı. Emre önünde kalan topa harika bir tek vuruş yaparak topu filelere gönderdi. 0-2

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Galatasaray, Ankara deplasmanından 2-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.