GS Eski Başkanı Mustafa Cengiz Hayatını Kaybetti

Galatasaray Spor Kulübü’nün 37. Başkanı Mustafa Cengiz 71 yaşında hayatını kaybetti.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Cengiz’in vefatı ile ilgili Acıbadem Maslak Hastanesi’nde, ailesinin de katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. 

Mustafa Cengiz’in doktoru Acıbadem Maslak Hastanesi Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Yeşim Eralp “Sayın Cengiz yaklaşık 1,5 yıldır akciğer kanseri ile savaşıyordu. Bu süreçte hastamıza bilimin ışığında gerekli olan tüm güncel tedaviler uygulanmıştır. 3 gün önce durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakım ünitesine kaldırılan hastamız bugün tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Sayın Cengiz ve ailesi, hekimleri ile büyük bir dayanışma içinde bu süreci sonuna dek özveri ile sürdürmüştür. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz” diye konuştu. 

TFF'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz'in vefatI dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajında; 

"Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz'in vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 

Sarı-Kırmızılı kulübünün bir önceki dönem, 3.5 yıl süreyle başkanlığını yapan ve 71 yaşında hayatını kaybeden Mustafa Cengiz, Türk futboluna değerli katkılarda bulunmuştu. 

Cengiz'in cenaze töreni 29 Kasım Pazartesi günü Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde kılınacak ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrasında Ulus Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

Mustafa Cengiz için bu akşam ve yarınki profesyonel müsabakalarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. 

Merhum Mustafa Cengiz'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri, Galatasaray Spor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz. " ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.