Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

ING Basketbol Süper Ligi'nde Play-Off Eşleşmeleri Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi'nde 2021-2022 sezonunda play-off eşleşmeleri belli oldu.



Ligde normal sezonu ilk 8'de bitiren Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes, Galatasaray Nef, Gaziantep Basketbol, Darüşşafaka, Bahçeşehir Koleji, Pınar Karşıyaka ve Frutti Extra Bursaspor play-off'a kalmayı başardı.

Normal sezonun tamamlanmasıyla birlikte ligi lider olarak tamamlayan Fenerbahçe Beko, Frutti Extra Bursaspor ile eşleşirken normal sezon ikincisi Anadolu Efes’in rakibi ise Pınar Karşıyaka oldu. Sezonu üçüncü sırada tamamlayan Galatasaray Nef’in rakibi Bahçeşehir Koleji olurken, Gaziantep Basketbol ile de Darüşşafaka eşleşti. 

Play-off çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde;

(1) Fenerbahçe Beko - (8) Frutti Extra Bursaspor
(2) Anadolu Efes - (7) Pınar Karşıyaka
(3) Galatasaray Nef - (6) Bahçeşehir Koleji
(4) Gaziantep Basketbol - (5) Darüşşafaka

Play-off çeyrek final eşleşmelerinde iki galibiyet alan takımlar yarı finale yükselecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.