Öne Çıkanlar diyarbakır Kent Ayyuka eNBE azerbaycan istanbul çin türkiye CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Rino virüs Shu Jueting

Kuşadasıspor’da Hedef 2. Lig

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyon olarak profesyonel lige yükselen Kuşadasıspor’un yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularıyla kutlama yemeğinde bir araya geldi. Bir dönem Kuşadasıspor forması giyen ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin’in de ‘Onur Konuğu’ olarak katıldığı yemekte konuşan Başkan Ömer Günel, “Geçtiğimiz sezon bize destek veren herkese teşekkür ederim. Şimdi hedefimiz 2. Lig’e çıkmak” dedi.

Kuşadasıspor’da camia, yönetim, teknik ekip ve futbolcular takımın BAL’da şampiyon olarak 20 yıl sonra profesyonel lige adım atmasını düzenlenen yemekte kutladı. Geceye, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, bir dönem siyah-beyazlı formayı giyen ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı. Kutlamada futbolcular, camia ve taraftarlara 3. Lig’de de şampiyon olma sözü verdi. Gecede, siyah-beyazlı kulübe maddi açıdan destek sağlamak için forma satışı ve çekiliş yapıldı.

 “BU TAKIMA SÜPER LİG YAKIŞIR”

Yemeğe onur konuğu olarak katılan Sinan Engin, camia ve kentin kenetlenmesi halinde Kuşadasıspor’un Süper Lig’e kadar çıkabileceğini belirterek, “Futbolculuk kariyerimde burada geçirdiğim günleri unutmam mümkün değil. Kuşadası, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında geliyor. Bugün Alanya’nın Süper Lig’de takımı varsa Kuşadası’nın da olabilir. Bu takıma Süper Lig’de oynamak çok yakışır” dedi.

“GURURUNU YAŞIYORUM”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise “Öncelikle Kuşadasıspor yönetimine, futbolcularımıza, sponsorlarımıza, taraftarlarımıza, Kuşadası’na desteğini her fırsatta dile getiren sevgili Sinan Engin’e ve Kaymakamımız Sayın Sadettin Yücel’e geçen sezon verdikleri destek için teşekkür ederim. Futbolcularımız çok büyük fedakarlık yaptı. Taraftarımız sürekli sporcularımızın yanında oldu. Belediye başkanlığına aday olduğumda Kuşadasıspor’u önce BAL Ligi’ne oradan da profesyonel lige çıkaracağız demiştim. Bu sözümüzü tuttuk. O yüzden bu gece verdiğimiz sözü tutmanın gururunu yaşıyorum. Şimdi hedefimiz 2. Lig’e yükselmek” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.