Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

Offroad Mücadelesi Karabük'e Taşınıyor

PETLAS 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası 3. ayağı Karabük Offroad Kulübü (KARDOFF) organizasyonu ile 02-03 Ekim tarihlerinde Karabük’te gerçekleştirilecek. Karabük Üniversitesi arkasında belirlenen parkurda 29 araç ve 58 sporcunun mücadele edeceği organizasyon, 02 Ekim Cumartesi günü 09:30’da başlayacak.

Ekipler ilk gün 11,6 kilometre uzunluğundaki mukavemet etabını 4 kez geçtikten sonra saat 17.15'ten itibaren ilk günü tamamlayacaklar. 03 Ekim Pazar günü ise saat 11.00'den itibaren ikili kalkış formatındaki seyirci etabını 3 kez geçtikten sonra, saat 18:45’deki ödül töreniyle organizasyonu sonlandıracaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.