Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd

Sergen Yalçın: ‘Bireysel Hatalar Sonucu Belirledi’

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Geçen haftaki takımla arada çok fark vardı. Tempolu geçen iki maçın ardından üçüncü maç takıma galiba fazla geldi. Kaleye gelen ilk top gol oldu. Bireysel hatalar sonucu belirledi." dedi. 

Teknik Direktör Sergen Yalçın Gaziantep mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. 

Yalçın açıklamasında; "“Welinton’un oyundan çıkması savunmamızı olumsuz etkiledi. Kırmızı kart verilmeyebilirdi. VAR’a bakmadan verdiler, demek ki çok eminler. Kötü oynadık. Geçen haftaki takımla arada çok fark vardı. Tempolu geçen iki maçın ardından üçüncü maç takıma galiba fazla geldi. Kaleye gelen ilk top gol oldu. Bireysel hatalar sonucu belirledi. Mağlubiyet nedeniyle üzgünüz. İyi bir maç bekliyorduk. İyi çalışmıştık. İlk yarı bir şey yapamadık. Ters zamanda golü yedik. Kırmızı karttan sonra motivasyon düştü. Ona rağmen golü bulduk. Takımda istatistiklere de yansıyan ciddi bir gelişim söz konusu. Bireysel hatalara bir şey yapamayız.” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.