Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs chp Covid19 AİLE galatasaray kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd rusya

Süper Ligde Flaş Ayrılık

Süper ligin 7. haftasına girerken süper ligin önemli takımlarından Fraport TAV Antalyaspor'da flaş bir ayrılık gerçekleşti.

Akdeniz ekibi'nin teknik direktörlüğünü yapan Tamer Tuna ile sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilerek yollar ayrıldı. Kırmızı - beyazlı kulüp resmi sitesinden yaptığı paylaşımda teknik direktör Tamer Tuna ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Fraport TAV Antalyaspor tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Fraport TAV Antalyasporumuzda 15 Ocak 2020 tarihinden itibaren teknik direktörlük görevi üstlenen Tamer Tuna ile kulüp stratejilerimizde yaşadığımız fikir ayrılıkları nedeniyle karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine kulübümüze verdiği hizmet ve katkı için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.