Torrent’ten Maç Sonrası Açıklamalar: "Bence Takım Doğru Yolda İlerliyor”

Galatasaray Teknik Direktörü Doménec Torrent, "Bence takım doğru yolda ilerliyor. Bu yolda ilerlemeye devam etmeli. Şu anda önümüzde kalan Süper Lig maçlarına hazırlanarak ligi olabilecek en üst seviyede bitirmeye çalışacağız.” dedi. 

Galatasaray Teknik Direktörü Doménec Torrent, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda oynanan Barcelona maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Doménec Torrent’in maç sonu değerlendirmesi şu şekilde:

“Oyuncularla çok gurur duyuyorum. Taraftarlarımızla gurur duyuyorum. Gerçekten muhteşem bir taraftarımız var. Taraftarımızın desteği sayesinde her zaman beraberliği yakalama ümidiyle son dakikaya kadar oynayabildik. Pedri iyi ve geleceği olan bir oyuncu. İlk golü onun bireysel oyunu sayesinde atabildiler ve beraberliği yakaladılar. İkinci gol ise çok ilginçti. O kuralı anlamıyorum ama futbol kuralı olduğu için saygı duymak zorundayız. 10 kişi olduğumuz halde oyunun devam etmesine karar verdi hakem. Bu yüzden ikinci golü attılar.”

“Bence takım doğru yolda ilerliyor. Bu yolda ilerlemeye devam etmeli. Şu anda önümüzde kalan Süper Lig maçlarına hazırlanarak ligi olabilecek en üst seviyede bitirmeye çalışacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.