Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

Trabzonspor Şampiyonluk Kupasını Aldı

2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu şampiyonu Trabzonspor, TFF Başkanı Servet Yardımcı ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı törenle kupasını aldı.  



Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde düzenlenen törende Bordo-Mavili takıma kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Servet Yardımcı verdi. Kupa ve madalya seremonisinde TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik de yer aldı. 



Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri de törende bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.