Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan çin türkiye istatistik kurumu gündem özeti beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

26 Şubat 2016 Cuma Gündemi

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, Vakıf Katılım Bankası açılış törenine katılıyor. (Saat: 14.00)

-BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ

-TBMM Genel Kurulu’nda, 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı’nın görüşmelerine başlanıyor. (Saat: 14.00)

-BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NUN PROGRAMI

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda, 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı’nın görüşmelerine katılıyor. (Saat: 14.00)

-ORTAK BASIN TOPLANTISI

-Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ve Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Başbakanlıkta, ortak basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.00)

-BAKAN TÜFENKCİ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'NDE

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Maliye Bakanı Birikim Özgür ve Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun ile görüşüyor. (Saat: 10.30/15.00)

-Bakan Tüfenkci, Başbakan Ömer Kalyoncu tarafından kabul ediliyor. (Saat: 16.45)

-BAKAN IŞIK KOCAELİ'E

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Welborn Otel'de, TEB KOBİ Akademi programına katılıyor. (Saat: 10.00)

- HDP MYK TOPLANACAK

-HDP MYK, Selahattin Demirtaş başkanlığında genel merkezde toplanacak. (Saat: 10.00)

 

-KESK'İN BASIN TOPLANTISI

-Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu, 8 Mart Kadınların Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla taleplerini açıklamak üzere genel merkezlerinde basın toplantısı düzenliyor. (Saat:11.00)

-HASAN ALİ YÜCEL ANILIYOR

-Eski Milli Eğitim Bakanı Hasan Ali Yücel ölümünün 55. yılında, Köy Enstitüleri ve Çağdaş Eğitim Vakfı Genel Merkezi'nde düzenlene törende anılıyor.  

 

SPOR

1- FIFA yeni başkanını seçiyor.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliğinin olağanüstü genel kurul toplantısı İsviçre'nin Zürih kentinde yapılacak.

Kongrede, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, Asya Futbol Konfederasyonu Başkanı Şeyh Salman bin İbrahim el-Halife, Ürdün Prensi Ali bin el-Hüseyin, eski FIFA Genel Sekreter Yardımcısı Jerome Champagne ve Güney Afrikalı ünlü iş adamı Tokyo Sexwale başkanlık için yarışacak. (Zürih)

2- UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu eşleşmelerinin kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılacak. (Nyon/14.00)

3- Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 8. hafta maçında Anadolu Efes, deplasmanda Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımıyla karşı karşıya gelecek. (Belgrad/21.00)

4- Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın ilk maçında Medipol Başakşehir ile Kayserispor, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşılaşacak. (İstanbul/20.00)

5- PTT 1. Lig'de 23. hafta, Balıkesirspor-Göztepe maçıyla başlayacak. (Balıkesir/19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.