Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari erdoğan çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

6 Şubat 2016 Cumartesi Gündemi

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde "Dünya Turizm Forumu" kapanış oturumuna katılacak.

(İstanbul/14.00)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul milletvekili Gürsel Tekin'in oğlu Ulaş Tekin'in nikah töreni ile 21. Dönem Ardahan Milletvekili Faruk Demir'in oğlunun Sheraton Otel'deki düğün törenine iştirak edecek.

(İstanbul/16.30/Ankara/20.00)

 

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Medya Derneği, Televizyon Yayıncıları Derneği ve SETA tarafından ortaklaşa düzenlenen "Televizyon Haberciliği Çalıştayı" ile Geçici Barınma Merkezlerindeki 80 bin Suriyeli sığınmacı çocuğun ağız ve diş bakımı projesinin tamamlanması dolayısıyla İdealist Diş Hekimleri Derneği, Fatih Belediyesi ve AFAD tarafından ortaklaşa düzenlenen programa katılacak.

(İstanbul/10.00/19.30)

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, AK Parti İl Yürütme Kurulu Toplantısı'na iştirak edecek.

(Denizli/16.00)

3- Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Askeri Hastane ve Valiliği ziyaret edecek, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İller Bankası Bölge Müdürlüğü ve Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü Personeli ile toplantı yapacak, STK temsilcileri ile bir araya gelecek.

(Diyarbakır/10.00-18.45)

4- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda’da, “Gymnich” tipi AB Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'na katılacak.

(Hollanda)

5- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Valiliği ziyaret ederek basın açıklaması yapacak, AK Parti İl Başkanlığını ve Belediyeyi ziyaret edecek, oda, borsa ve belediye başkanları ile yemekli toplantıda bir araya gelecek, sanayici ve işadamları ile toplantı yapacak.

(Elazığ/09.30-15.00)

6- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Haserek Kayak Tesislerinde incelemelerde bulunacak.

(Bingöl/14.30)

7- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ tarafından gerçekleştirilecek toplu temel atma ve açılış ile Orman Genel Müdürlüğünce orman köylülerine kullandırılan ORKÖY kredileri sertifikalarının dağıtım merasimine katılacak, inceleme ve ziyaretlerde bulunacak.

(Aydın/09.30/Muğla/17.30)

8- AK Parti̇ Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, İl Dernekler Müdürlüğünün toplantısına ve açılışlara katılacak, İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi Genel Kurul Toplantısına iştirak edecek, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'ya taziye ziyaretinde bulunacak, Saruhanlı ve Akhisar belediyelerine bağlı köy ve mahallelerdeki engelli vatandaşlara akülü arabaların verileceği törene katılacak.

(Manisa/10.30-19.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- İsrail ile Filistinliler arasındaki gerginlikle ilgili gelişmeler izleniyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) 

2- Suriye'deki iç savaş, bölgedeki yansımaları ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler ile Hizbullah ve Suriye rejimi güçlerinin kuşatması altındaki Madaya ve Muaddamiyye beldelerindeki insani durum takip ediliyor.

(Şam/Halep) 

3- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) 

4- Yemen'de, hükümet güçleri ve Husiler arasında devam eden çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) 

 

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Yay Grand Otel'de Güneydoğu illerinde görev yapan imam hatip ve müezzinlerle bir araya gelecek.

(Mardin/10.00)



SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor-Mersin İdmanyurdu, Bursaspor-Medipol Başakşehir ve Galatasaray-Torku Konyaspor maçları yapılacak.

(Kayseri/13.30/Bursa/16.00/İstanbul/19.00)

2- PTT 1. Lig'in 20. haftasında 1461 Trabzon-Altınordu, Kardemir Karabükspor-Balıkesirspor, Multigroup Alanyaspor-Alima Yeni Malatyaspor maçları yapılacak.

(Trabzon/13.30/Karabük/16.00/Alanya/18.30)

3- Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 21. haftada Amed Sportif Faliyetler-Kartalspor, Manisaspor-Tarsus İdmanyurdu maçları yapılacak.

(Diyarbakır/13.00/Manisa/13.30)

4- Spor Toto Basketbol Ligi'nin 17. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Demir İnşaat Büyükçekmece, Beşiktaş Sompo Japan-Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor, Royal Halı Gaziantep-Torku Konyaspor, Trabzonspor Medical Park-Banvit ve Türk Telekom-Pınar Karşıyaka maçları yapılacak.

(İstanbul/16.00/16.00/Gaziantep/Trabzon/17.00/Ankara/18.30)

5- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 18. haftasında, Yakın Doğu Üniversitesi-İstanbul Üniversitesi, Galatasaray-Abdullah Gül Üniversitesi ve Basketbolu Geliştirenler Derneği-Fenerbahçe maçları yapılacak.

(Ankara/14.00/İstanbul/15.00/16.00)

6- Bayanlar Voleybol 1. Lig'in 15. haftasında, Halkbank-İmperial Hastanesi İdmanocağı, Galatasaray-Sarıyer Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor-İlbank, Çanakkale Belediyespor-Salihli Belediyespor, Fenerbahçe Grundig-VakıfBank ve Eczacıbaşı VitrA-Nilüfer Belediyespor maçları yapılacak.

(Ankara/14.00/İstanbul/14.00/17.00/17.30/Bursa/Çanakkale/17.00)

7- Bayanlar Hentbol Süper Lig'in 19. haftasında 4, Erkekler Hentbol Süper Lig'in 15. haftasında 3 maç yapılacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.