Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

AB Bakanı Bozkır Vizesiz AB Seyahati İçin ''Bir Kaç Ay'' Dedi

 Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, katıldığı televizyon programında gündemi değerlendirdi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, vizesiz AB seyahatinin birkaç ay içinde hayata geçme olasılığının yüksek olacağına değinerek, parmak izli pasaportlara geçiş yapılacağınıda açıkladı.

 

 

 ''HÜKÜMET GİDEBİLİR''

Brüksel saldırısı ile ilgili Bozkır, "Bunun acıları biraz günler içinde ortadan kalkıp tekrar iç siyasetin dinamiklerine dönülünce orada bir çok insan diyecek ki tamam acımız büyük. Bu da şu anda ortadan kalktı ama arkadaş sen neden bu teröristi serbest bıraktın? Hükümet gidebilir" aöıklaması yaptı.

Brüksel saldırısı ile ilgili Volkan Bozkır, "Bunun acıları biraz günler içinde ortadan kalkıp tekrar iç siyasetin dinamiklerine dönülünce orada bir çok insan diyecek ki tamam acımız büyük. Bu da şu anda ortadan kalktı ama arkadaş sen neden bu teröristi serbest bıraktın? Türkiye Cumhuriyeti'nin sana iade ettiği başka olaylarda var mı? Bana 37 bin kişinin ismini Avrupa Birliği ülkeleri vatandaşı bildirilmiş ben bunlara giriş yasağı koymuşum. bir çoğunu da hudut dışı etmişim. Avrupa'da demek ki binlerce DEAŞ bağlantılı AB vatandaşı şu anda cirit atıyor. Bunların hepsi, canlı bomba olacağı anlamına gelmiyor. Bin tanesi olsa felaketi. Bunun tek çaresi işbirliği, istihbarat, bilgi paylaşımı. Ve birbirimize güvenmek. Eğer ben teröristi yakaladığımda ve bunun bağlantılarını saptadığımda Avrupa'ya geri gönderiyorsam, yav bu Türkiye'den geliyor ciddiye almayalım deme lüksü hiçbir ülkenin olamaz" diye konuştu. “Hollanda, Belçika hükümeti gidebilir mi?” sorusuna Bozkır, "Hükümet gidebilir" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.