Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan cumhurbaşkanı erdoğan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE terörist akbank türkiye

Adanalılar Gençlik Festivaliyle Coşuyor

Adana Türkiye Gastronomi Yeme İçme ve Eğlence İşletmecileri Derneği (TURİDER) tarafından bu sene ilki gerçekleştirilen Akdeniz Gençlik Festivali ikinci gününde de coşkuyla sürdü.

İkinci gününde de birçok etkinliğin yapıldığı festival alanında Ezgi Pekel, Mary Jane, Necati ve Saykolar, Patron, Gripin, Mor ve Ötesi sahne aldı.

Eski Baraj Girişi Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu yanında 1 Ekim’de başlayan festivalde gençler gönüllerince eğlenerek konserlerin tadını çıkardı. Geleneksel hale gelmesi planlanan Akdeniz Gençlik Festivali, 4 Ekim gecesinde sahne alacak Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent ve Rus Kızılordu Korosu konseri ile sona erecek.

Adana TURİDER Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Özkan, konsere olan ilgiden gurur duyduklarını belirterek "Adanamıza ve gençlerimize böyle bir ortam sunduğumuz için çok mutluyuz. Festivale ilgi oldukça yoğun oldu. Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz festivali her sene daha coşkulu ve eksiklerimizi tamamlayarak devam ettireceğiz. Böylece bölgemizin ilk geleneksel gençlik festivaline de imza atmış olacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.