Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

"Alaattin Çakıcı'nın Aracı 2. Defa Durduruldu ve Arandı"

Çakıcı’nın yakın dostlarından Üzeyir Çakmaktaş yaptığı twetter hesabından "KOM, yol kontrolü yapmaz; yapmışsa nokta atışı olarak alınan bir talimatın gereğini yapmıştır. CHP ve HDP'nin "terörist" suçlamasına maruz kalan Alaattin Çakıcı’yı güzergâhta durdurarak kontrole tabi tutmak, olsa olsa  Fetö ve PKK ‘zihniyetli kriptoların işi olabilir. Güzergâhta teröristlere hedef gösterilen birinin aranması akla başka bir şey getirmiyor. O noktada arama-kontrol yapılarak bölgeye, mekâna dikkat mi çekilmek istendi? " denildi. 

Çakıcı’nın yakın dostlarından Üzeyir Çakmaktaş, "TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında MHP, CHP ve HDP milletvekilleri arasında Alaattin Çakıcı ve ırkçılık tartışması yaşandı. Alaattin Çakıcı ve Mahir Çayan üzerinden başlayan tartışmalar, tansiyonun yükselmesine neden olmuştu. Bunun yanı sıra bütçe görüşmeleri sırasında Alaattin Çakıcı ve arkadaşlarının araçları İstanbul KOM Ekiplerince durduruldu ve arandı." dedi. 

Çakıcı’nın yakın dostlarından Üzeyir Çakmaktaş yaptığı twetter hesabında şunları dile getirdi;

Neler oluyor? Bu ne demek?

Bu talimatı kim verdi? Bugün saat 18.45 sularında İstanbul Vadi'deki ofisinden çıkıp trafikte seyreden Alaattin Çakıcı ve arkadaşlarının araçları İstanbul KOM ekiplerince durduruldu ve arandı. Görevlendirilmiş KOM ekibi, yapılan rutin uygulama demiş!

Alaattin Çakıcı’yı “terörist" yaftasıyla suçlaması

Polis, gerek duyarsa her vatandaşı çevirebilir ve arayabilir. Bu polisin görevidir, görevini yapan polise saygı duyarız. Ancak, CHP ve HDP'nin TBMM'de eylem birliği yaparak Alaattin Çakıcı’yı “terörist" yaftasıyla suçlaması ile eşzamanlı bu tasarruf akıllarda soru işareti bırakmış oldukça da manidar bulunmuştur.

Mehmet Ağar'ın oğlunun ve eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'un oğlunun ‘da ofisi var.

KOM, yol kontrolü yapmaz; yapmışsa nokta atışı olarak alınan bir talimatın gereğini yapmıştır. CHP ve HDP'nin "terörist" suçlamasına maruz kalan Alaattin Çakıcı’yı güzergâhta durdurarak kontrole tabi tutmak, olsa olsa  Fetö ve PKK ‘zihniyetli kriptoların işi olabilir. Güzergâhta teröristlere hedef gösterilen birinin aranması akla başka bir şey getirmiyor. O noktada arama-kontrol yapılarak bölgeye, mekâna dikkat mi çekilmek istendi? Malum, İstanbul Vadi ‘de Alaattin Çakıcı'nın ofisi olduğu gibi Mehmet Ağar'ın oğlunun ve eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'un oğlunun ‘da ofisi var. Terörist ithamına maruz bırakılarak PKK'ye, DHKP-C'ye hedef gösterilen Alaattin Çakıcı’nın manidar zamanda ve mahalde durdurularak aranması idari soruşturmayı gerektiren bir durumdur.

Terörist: Mahir Çayan’dır, Selahattin Demirtaş'tır!

Konunun hassasiyeti dikkate alınarak sorumlu ve/veya sorumlular hakkında gereken işlem yapılmalıdır. #AlaattinÇakıcıteröristdeğildir" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.