Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs rusya chp Covid19 terörist Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar enflasyon AİLE bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

Bakan Selçuk, Cafe Down'un "Engel" Tanımayan Çalışanlarıyla Buluştu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, devlet koruması altında bulunan engellilerin sosyal yaşama uyumu ve istihdam olanaklarını artırmak amacıyla faaliyet gösteren "Cafe Down"da çalışanlarla bir araya geldi.

Bakan Selçuk, Kızılay semtinde, Saray Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Cafe Down'u ziyaretinde sohbet ettiği engelli çalışanlarla çay içti.

Cafede yürütülen çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi alan Selçuk'a engelli çalışanlar da sevgi gösterisinde bulundu.

Renkli görüntüler ve diyalogların yaşandığı ziyarette, down sendromlu çalışan Adil Yıldırım ile Cemil Koloncu, Bakan Selçuk'a sevdikleri türküleri seslendirdi.

Cafe Down'un çalışanları, ziyaretin sonunda Bakan Selçuk'a hazırladıkları tabloyu hediye etti.

Bakan Selçuk'a ziyarette, Ankara Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Durmuş Ali Daldallı ile Saray Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bekir Demiryılmaz eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.