Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

Dün akşam saatlerinde Ankara Kızılay'da meydana gelen patlama sonrası bombacının kimliği belirlenmiş ve şahsın S.Ç.D. olduğu tespit edilmişti.

Bu şahsın Cumhuriyet gazetesi muhabiri olduğu iddiaları sosyal medyada hızla yayılarak #BaşınSağolsunCanDündar etiketiyle gündeme oturmuştu.

Can Dündar twitter hesabından paylaştığı yazıda, "Yöneticiler ve istihbaratçılar Cumhuriyet'i karalamaya harcadığı gayreti işine harcasa,daha huzurlu yaşıyor olurduk" dedi.

Cumhuriyet ise internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Bizim ne Güneydoğu’da ne herhangi başka bir yerde ve herhangi bir zamanda bahsedilen isimde bir muhabirimiz olmadı. Dahası bırakın bombalısını, benzinli araç konulacak bir otoparkımız da yok. Buna karşın, bu tezviratı yayanların neleri var; ona bakalım: Gerçekleri yazmamızdan rahatsız olan bulanık operasyon merkezleri var. Bu merkezlerde üretilip tetikçiler aracılığıyla dolaşıma sokulan zavallı planları var. Gazetemizin tarihinde çok sık karşılaştığımız türde karalama kampanyaları, saldırı, suikast kışkırtmaları var. Cumhuriyet, bu kör şiddet eylemini lanetlerken, o eylemle arasında bağ varmış algısı yaratmaya çalışanları da nefretle kınıyor. Ülkenin yöneticileri ve resmi-gönüllü istihbaratçıları, gazetemizi karalamaya, yöneticilerimizi tutuklamaya, yazarlarımıza saldırmaya harcadıkları gayretin pek azını Başkent’e dek uzanan canlı bombaları bulmaya harcasa, belki bugün daha huzurlu bir ülkede yaşıyor olurduk.


Bu vesileyle Ankara saldırısında yaşamını yitirenlere rahmet, yaralılara şifa, tüm halkımıza sabır, metanet, dirayet ve birlik diliyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.