Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Yeşim Arı Kimdir Doğuş Balbay Tango Nouve

Çocuk Medyası Konferansı Alanında İlk Olma Özelliği Taşıyor

TRT Uluslararası Çocuk Medyası Konferansı’nın 5.'si “Çocuğun Algısına Dokunmak” temasıyla 6-7 Aralık 2016 tarihleri arasında Conrad İstanbul Bosphorus’da gerçekleşiyor.

Türkiye’nin çocuk odaklı tek medya konferansı “TRT Uluslararası Çocuk Medyası Konferansı”, sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilecek içerikler üreterek katkı sağlamayı sürdürüyor.

Türkiye’nin çocuk odaklı tek medya olma özelliğini taşıyan konferansta, medya kuruluşları, yayın birlikleri, üniversiteler ve STK’ların da aralarında bulunduğu çocuk medyası profesyonellerinin tecrübelerini ve projelerini paylaşarak, fikir alışverişinde bulunacaklar.

 İki  gün boyunca sunum ve panel oturumlarıyla eş zamanlı atölye çalışmaları şeklinde planlanan TRT 5.  Uluslararası Çocuk Medyası Konferansı’na Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden alanlarında uzman konuşmacılar katılacağı konferansta yer alacak konular, tüm yönleriyle çocuğun medyayı algılaması, çocuk medyası için uygun anlatım dili, dijital medya ve güvenlik sorunu gibi konular ile çocuk medyasında özgürlük/güvenlik ikilemi konuşulacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.