Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'da Törenle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Aralık'ta yapılacak Zafer Geçidi Töreni ve resmi temaslar için gittiği Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Bakü Haydar Aliyev Havalimanı'nda Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Yagub Eyyubov, Dışişleri Bakan Yardımcısı Ramiz Hasanov, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’daki programı kapsamında ilk olarak, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından onuruna verilen akşam yemeğine katıldı.

Yemeğe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva da iştirak etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.