Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başbakan Yıldırım İle Görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 17.00’de Başbakan Binali Yıldırım ile görüşecek. Görüşme Mabeyn Köşkü’nde gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğleden sonraki görüşme trafiği sıklaştı.Erdoğan, ilk olarak AK Parti Grup Başkanvekilleri ve genel başkan yardımcıları ile bazı bakanları İstanbul’a çağırdı. Söz konusu toplantıda, Meclis çalışmaları, devam eden kongreler ve son siyasi gelişmelerin değerlendirileceği belirtilirken Erdoğan’ın akşam saatlerinde de Başbakan Binali Yıldırım’ı kabul edeceği duyuruldu. Buna göre, Erdoğan Yıldırım ile saat 17.00’de Mabeyn Köşkü’nde görüşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.