Öne Çıkanlar deprem HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki Yıldız Tilbe

Diyarbakır'da 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi Aşağıtaşağıl köyü mülki sınırlarında icra edilen operasyonda 2 kadın terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada; "25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 23.00 sıralarında Dicle ilçe merkezinde bulunan Polis Kalekoluna BTÖ mensuplarınca Roketatarlı saldırıda bulunulmuştur. Saldırıyı gerçekleştiten BTÖ mensuplarını arayıp bulmak ve etkisiz hale getirmek maksadıyla, Dicle ilçesi kuzeyinde kalan dağlık ve kırsal alanda Ergani J.Komd.Tb.K.lığı timleri ve PÖH Timlerinin katılımıyla, 30 Nisan 2019 Salı günü saat 21.00’den itibaren Özel birlik 2019-12 müşterek operasyonun icrasına başlanılmıştır.
  
Ergani J.Komd.T.K.lığı unsurlarınca 01 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 13.20 sıralarında  Dicle ilçesi  Aşağıtaşağıl  köyü mülki sınırlarında icra edilen Temas araması faaliyetleri esnasında sağlanan temas neticesinde  (2) terörist (bayan) silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.