Diyarbakır’da 810 Kg Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Diyarbakır İli Lice İlçesi ile Kocaköy İlçesi kırsalında olmak üzere 4 (dört) farklı noktada yapılan operasyonda; çalılıklar arasına çuvallar ve poşetler içerisine gizlenmiş, satışa hazır vaziyette 725 kg esrar ve 85 kg skunk olmak üzere toplam 810 kg uyuşturucu madde ele geçirildi. 

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yaçılı açıklamada; "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve KOM Daire Başkanlığınca yapılan çalışmalar neticesinde, Diyarbakır İli Lice İlçesi ile Kocaköy İlçesi kırsalında olmak üzere dört farklı noktada araziye gizlenmiş çuvallar içerisinde esrar maddesi olduğu, bu uyuşturucu maddelerin devam eden operasyonlar nedeniyle bulunduğu yerden çıkartılamadığı ve ilerleyen tarihlerde alıcılar tarafından alınarak metropol şehirlere sevk edileceği bilgisi alınmıştır.

Lice İlçesi Yalaza ve Bağlan Köyleri ile Kocaköy İlçesi Boyunlu ve Gözebaşı Köyleri kırsalında belirlenen yerlerde yapılan fiziki takip sonrasında, 4 (dört) farklı noktada yapılan operasyonda; çalılıklar arasına çuvallar ve poşetler içerisine gizlenmiş, satışa hazır vaziyette 725 kg esrar ve 85 kg skunk olmak üzere toplam 810 kg uyuşturucu madde ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak ele geçirilen uyuşturucu madde muhafaza altına alınmış, olay şüphelilerinin tespitine yönelik çalışmaya başlanılmıştır." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.