Ege Ve Batı Akdeniz’in İç Kesimlerinde Sağanak Yağış Bekleniyor

Orman ve Su işleri Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi, Ege Ve Batı Akdeniz’in İç Kesimlerinde yerel kuvvetli, gök gürültülü, sağanak yağışın beklendiği açıklamasını yaparak, yurttaşları sel ve su baskınlarına karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi’nin yaptığı değerlendirmeye göre, pazartesi gününden itibaren 3 gün boyunca İç Ege( Afyon, Uşak, Denizli, Manisa ile İzmir ve Muğla’nın iç kesimleri) ve Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde (Isparta, Burdur ile Antalya’nın iç kesimlerinde) yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Değerlendirmede öğle saatlerinden sonra etkili olması beklenen sağanak yağışların sebep olabileceği sel, su baskını, yıldırım ve  doluya karşı yurttaşların tedbirli olması gerektiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.