Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

Erdoğan: 30 Ağustos Vatan Topraklarında Bağımsız Yaşama İradesinin Tüm Dünyaya İlanıdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “30 Ağustos Zaferi, milletimizin canından daha aziz bildiği vatan topraklarında bağımsız yaşama iradesinin tüm dünyaya ilanıdır” paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıl dönümü ile ilgili Twitter’dan paylaşımda bulundu. Erdoğan, “Bugün, aziz milletimizle ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki kardeşlerimizle beraber Büyük Zafer’in 95. yıl dönümünü idrak ediyoruz.30 Ağustos Zaferi, milletimizin canından daha aziz bildiği vatan topraklarında bağımsız yaşama iradesinin tüm dünyaya ilanıdır” ifadelerini kullanarak, Türkiye’nin bugün de ekonomik ve siyasi bağımsızlığına yönelik tehditleri ve saldırıları bertaraf etme konusunda aynı kararlılıkta olduğunu belirtti.

Erdoğan, Türkiye’nin önümüzdeki dönemde de bekasına yönelen tehditleri kaynağında etkisiz hale getirmeye devam edeceğini belirttiği paylaşımını şöyle sonlandırdı:
“Cumhuriyetimizin banisi, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal’i ve dava arkadaşlarını minnetle anıyorum.
Tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi saygıyla yâd ediyorum.
Türkiye ve dünyanın dört bir köşesindeki milyonlarca vatandaşımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyorum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.