Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Gündemde Bugün - 16 Haziran 2016 Perşembe
BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i kabul ediyor. (Saat: 11.00/12.00)
-Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme gerçekleştiriyor. (Saat: 14.30)
-Başbakan Yıldırım, ATO Congresium'da, partisinin kuruluşundan bu güne kadar görev yapmış il başkanları ile düzenlenen iftar yemeğine katılıyor.
(Saat: 20.27)
 
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU İZMİR'DE
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balçova'da, Şehit Polis Haluk Varlı Parkı'nın açılışını yapıyor ve şehit aileleri ve gaziler ile iftar yapıyor. (Saat: 18.00/20.45)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul İmam Hatip Okulları İslami İlimler Olimpiyatları Ödül Töreni'ne katılacak. (Saat: 14:00)
 
TBMM GENEL KURULU
-Meclis'te, Maarif Kanun Tasarısı’nın görüşmelerine devam ediliyor. (Saat: 14.00)
 
KOMİSYONLAR TOPLANIYOR
-TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nda, Kültür ve Turizm Bakanlığı temsilcileri, Ankara Kalkınma Ajansı Temsilcileri, İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Konfederasyonu Başkanı ve BPW Türkiye Başkanı İpek İşbitiren sunumlar gerçekleştiriyor. (Saat: 10.00)
-TBMM Milli Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonu'nda, Milli Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 10.00)
-TBMM Adalet Komisyonu'nda, Yargı Paketi’nin görüşmeleri yapılıyor. (Saat: 11.30)
 
BAKAN SOYLU İSTANBUL'DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sultangazi Meydanı'nda, Trabzon dernekleri tarafından düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 20.00)
 
BAKAN TÜFENKCİ İSTANBUL'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Sheraton İstanbul Ataköy Otel'de, Malatya İşadamları Derneği'nin düzenlediği iftara katılıyor. (Saat: 20.30)
 
TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI
-Meclis'te, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara ve CHP Milletvekilleri, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.00/10.30/11.00/11.30/12.00/12.30/13.00/13.30) 

 
DÜNYA-DİPLOMASI
-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

EKONOMİ 
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılı Nisan ayına ait Süt ve Süt Ürünleri Üretimi verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılı Nisan ayına ait Kümes Hayvancılığı Üretimi verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

GÜNCEL
-Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Mehmet Selim Bağlı, valiliği ziyaret ediyor, Plaza Otel'de gerçekleşecek olan SGK Yönetim Kurulu Toplantısı'na başkanlık ediyor, basın toplantısı düzenliyor e çeşitli ziyaretlerde bulunuyor. (Saat: 10.00/10.45/11.30/12.00-14.30

SPOR
-Avrupa Futbol Şampiyonası'nın yedinci gününde B Grubu'nda İngiltere-Galler, C Grubu'nda ise Ukrayna-Kuzey İrlanda ve Almanya-Polonya maçları oynanacak. (Saat: 16:00-19:00-22:00)
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.