Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk Sertab Erener

Gündemde Bugün-20 Ağustos 2016 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Vahdettin Köşkü'nde yabancı medya temsilcileri ile buluşacak. (Saat:09.30)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, açılışa hazır hale getirilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ilişkin basın açıklaması yapacaktır. (Saat:11:00)

BAKAN ÖZHASEKİ SAMSUN'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, Tarihi Kentler Birliği Bölge Toplantısı Açılış Konuşmasını yapacak ve Şehir gezisinde bulunacak. Bakan Şehir gezisinin ardından, Sadi Tekkesi ve Kuva-i Milliye Ruhu Anı ve Şehit Gazi Müzesi Açılışına katılacak. (Saat:10.30-14.00-16.30)

BAKAN SOYLU ERZURUM'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Erzurum Valiliği, Erzurum Belediye Başkanlığı'nı, Ak Parti Gençlik Kolları eğitim kampını ve Ak Parti İl Başkanlığı'nı Ziyaret edecek. Bakan soylu ayrıca Şehit Piyade Uzman Onbaşı Pehlül Oruk'un cenaze namazına katılacak. (Saat: 10.00-10.30-11.00-13.00-12.26)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL VE TEKİRDAĞ'DA
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi açılış törenine katılacak, Ergene Havzası ile ilgili sanayiciler ve sivil toplum kuruluşlarıyla toplantı yapacak. (Saat:12.00-15.00)

BAKAN TÜFENKCİ ARDAHAN'DA
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Çıldır Aktaş Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulunacak, Valiliği, AK Parti il başkanlığını, Belediyeyi, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret edecek.(Saat:12.00-17.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Irak Meclis Başkanı Selim el-Cuburi resmi temaslarda bulunmak üzere İran'a gidecek.
-Suriye'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR
--2016 Rio Olimpiyat Oyunları Brezilya'da sürüyor.
-Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasına, Çaykur-Rizespor-Atiker Konyaspor, Trabzonspor-Kasımpaşa, Beşiktaş-Alanyaspor maçlarıyla devam edilecek. (Saat:19.30-19.30-21.45)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.