Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Gündemde Bugün-22 Temmuz 2016 Cuma
TÜRKİYE
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

BAKAN AVCI İSPANYA'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İspanya'da, İspanya Devlet Sekreteri Isabel Borrego ve Dünya Turizm Örgütü Genel Sekreteri Taleb Rifai ile görüşecek.
- Avcı, Bakanlık ile Dünya Turizm Örgütü arasında yapılacak mutabakat zaptı imza törenine katılacak, turizm sektörüyle ikili görüşmeler gerçekleştirecek ve basın toplantısı düzenleyecek.

EKONOMİ
-TÜİK, haziran ayı konut satış istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, BM Viyana Ofisi'nde düzenlenecek Montreal Protokolü'ne taraf ülkeler toplantısına katılacak.
-Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura ile görüşecek.
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Rum lider Nikos Anastasiadis ile Kıbrıs müzakereleri kapsamında ara bölgede bir araya gelecek.
- Suriye'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor

KÜLTÜR-SANAT
-Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesinin, FETÖ'nün darbe girişimine karşı "Bin Yazardan Darbeye Karşı Ortak Tavır" bildirisi, Kızlarağası Medresesi'nde okunacak.(Saat:11.00)

SPOR
-Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı, Finlandiya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finalde İtalya ile karşılaşacak. (Saat: 14.00)
-655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, Sarayiçi'ndeki Kırkpınar Er Meydanı'nda minik boy müsabakalarıyla başlayacak. (Saat:10.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.