Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Gündemde Bugün - 24 Haziran 2016 Cuma
BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde, MYK ve MKYK toplantılarına başkanlık edecek, ardından MKYK üyeleri ile iftarda buluşacak.
(14.00-17.00-20.29)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI
-İlahiyat profesörü, CHP eski milletvekili Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk'ün İstanbul Karacaahmet Şakirin Camii'inde öğle namazını müteakiben düzenlenecek cenaze törenine katılıyor, Best FM’de gündemi değerlendiriyor, Kocaeli’de iftar programına katılıyor. (Saat: 13.14-19.00-20.44) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI TÜRKEŞ ANKARA'DA
-Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve yönetim kurulu üyelerini Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (Saat: 14.30)
 
BAKAN SOYLU ANKARA VE TRABZON’DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, TODAİE yabancı kamu görevlisi öğrencilerin diploma törenine katılıyor. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısına katılıyor. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri ile birlikte iftar programına katılıyor. (Saat: 09.30-16.00-20.05)
 
BAKAN ÖZLÜ DÜZCE’DE
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Teşkilatı İftar Programına katılıyor. (Saat: 20.39)
 
BAKAN ARSLAN MALATYA VE IĞDIR’DA
 -Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Malatya’da Karahan Tüneli Hizmete Alım Törenine katılıyor, Malatya Valiliğini, Malatya AK Parti İl Başkanlığını ve Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret ediyor. Iğdır Valiliğini ve Iğdır AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ediyor, şehit ve gazi aileleriyle iftar programına katılıyor. (Saat: 10.30/11.30/11.55/13.00/17.30/18.00/19.47)
 
BAKAN TÜFENKCİ MALATYA’DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’da Darende-Akçadağ arası Karahan Tüneli incelemesi ve hizmete verilmesi törenine katılıyor, Malatya Valiliğini, Malatya AK Parti İl Başkanlığını ve Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret ediyor. (Saat: 10.30/11.30/11.55/13.15)
 
BAKAN AKDAĞ ANKARA’DA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Moldova Sağlık Bakanı Ruxanda Glavan’ı kabul ediyor, ikili görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenleniyor. (Saat: 11.30)
 
TBMM’DE  BASIN TOPLANTILARI
- CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz ve CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/11.30)
 
GÜNCEL
-Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı  İrfan Şencan, Ayhan Şahenk Vakfı tarafından Sağlık Bakanlığına bağışlanan “Gezici Sağlık Tırı Teslim Töreni”ne katılıyor. (Saat: 10.00)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılı Mayıs ayına ilişkin Konut Satış İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00) 
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılının Haziran ayına ilişkin Sektörel Güven Endekslerini açıklıyor. (Saat: 10.00)
-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, 2016’nın Haziran ayına ilişkin İmalat Sanayi Kapasite Kullanım Oranını açıklıyor. (Saat:  14.30)
-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, 2016 yılının Haziran ayına ilişkin Reel Kesim Güven Endeksini açıklıyor. (Saat: 14.30)

DÜNYA - DİPLOMASİ
-Birleşik Krallık ile Avrupa Birliği arasındaki ilişkilerin geleceğini belirleyecek ve ülkenin AB'de kalıp kalmamasına karar verilecek referandumun sonucu ve yankıları takip edilecek.
-Referandum sonucunun belli olmasının ardından, İngiltere Başbakanı David Cameron, resmi konutu önünde açıklama yapacak
-Almanya'nın Hessen eyaletinde bir sinema salonunda silahlı saldırı düzenlenmesinin ardından, olayın yansımaları takip ediliyor.
-Suriye'de iç savaşında yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

KÜLTÜR - SANAT
-Şair Memduh Cumhur, Diyanet Vakfınca Beyazıt Devlet Kütüphanesi'nde düzenlenen Beyazıt Ramazan Sohbetleri'nde konuşacak.(Saat: 18.00)
-Üsküdar Belediyesince düzenlenen Büyük Doğu Sempozyumu, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayacak. (Saat:12.00)

SPOR
-A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Grand Prix Serisi'nin üçüncü etabındaki ilk maçında Belçika ile karşılaşacak.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.