Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Gündemde Bugün-25 Ağustos 2016 Perşembe
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör örgütü DAEŞ'e yönelik başlatılan Fırat Kalkanı Operasyonu ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Slovakya Dışi̇şleri̇ Bakanı Mi̇roslav Lajcak'ı kabul edecek. (Saat:16.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ARTVİN'DE
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'in Şavşat ilçesine gidecek, Ardanuç Belediyesi hizmet binasının açılışını yapacak, Yeşil Artvin Derneğini ziyaret edecek ve Artvin'de açık hava toplantısına katılacak. (Saat:12.45-14.30-16.45-17.15)

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU'NUN PROGRAMI
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara Palas'ta AFET Başkanı Elmar Brok’u kabul edecek. (Saat:10.30)
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara Palas'ta Türkiye-Romanya-Polonya Dışişleri Bakanları Üçlü Toplantısı Başbaşa Görüşme, Türkiye-Romanya-Polonya Dışişleri Bakanları Üçlü Toplantısı Heyetlerarası Görüşme ve Ortak Basın Toplantısı düzenlenecek. (Saat: 11.30-12.00-14.15)  
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Resmi konutta Slovakya DB Miroslav Lajcak ile görüşme yapacak. (Saat:22.15)

BAKAN ÇELİK'İN PROGRAMI
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Almanya’nın Avrupa İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Michael Roth ile görüşecek. (Saat:13.00)
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, AB Dönem Başkanı Slovakya’nın Dışişleri ve Avrupa Bakanı Miroslaw Lajcak ile basına kapalı olarak görüşecek. (Saat:19.00)

BAKAN ELVAN AYDIN'DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Söke'de Balık Yemi Fabrikası açılış törenine katılacak. (Saat:12.00)

BAKAN ÖZLÜ MANİSA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Vestel Cıty'i, Manisa Organize Sanayi Bölgesini, Manise Valiliği'ni, Manisa AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra Manisa Sanayici Ve İşadamları ile toplantı yapacak. (Saat:10.15-15.30-16.30-17.15-18.30)

BAKAN TÜFENKCİ ELAZIĞ VE MALATYA'DA

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Elazığ'da Valiliği ve Malatya'da Emniyet Müdürlüğünü ve Valiliğini ziyaret edecek, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası açılışına katılacak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları ile toplantı yapacak.
(Saat:09.30-10.15-14.30-15.00-16.00)

EKONOMİ
-TÜİK, ağustos ayı sektörel güven endeksleri ile ikinci çeyrek inşaat işgücü girdi endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande; İtalya Başbakanı Matteo Renzi, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Avusturya Şansölyesi Christian Kern ve AB Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini'nin katılacağı Avrupalı Sosyal Demokrat liderlerin toplantısına ev sahipliği yapacak.
-Suriye iç savaşında Fırat nehrinin batısı başta olmak üzere Halep ve Haseke'de yoğunlaşan çatışmalar ile Esed rejimi ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler izleniyor.

SPOR
-UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçları oynanacak. Fenerbahçe deplasmanda İsviçre'nin Grasshoppers, Osmanlıspor iç sahada Danimarka'nın Midtjylland, Medipol Başakşehir de deplasmanda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00-21.00-22.00)
-Futbolda Beşiktaş'ın da yer aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup kuralarının çekimi yapılacak. (Saat:19.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.