Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank

Gündemde Bugün-29 Temmuz 2016 Cuma
TÜRKİYE 
- Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan'ı kabul edecek. (Saat:17.30)

HDP EŞ GENEL BAŞKANI YÜKSEKDAĞ ANKARA'DA
-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, "Darbelere karşı özgürlüğümüzü savunuyoruz" adlı kadın buluşmasına katılacak. (Saat:18.00)

BAKAN TÜFENKCİ HATAY'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Hatay'da  il protokolü ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelecek ve değerlendirme toplantısı yapacak, Cilvegözü Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulunacak. (Saat:09.00-09.30-14.30)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’nı ziyaret edecektir. (Saat: 13.00)


BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’nı ziyaret edecektir. (Saat: 14.30)

TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI
--Meclis’te Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00-11.30-12.00)

EKONOMİ
--Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılı Haziran ayına ilişkin Dış Ticaret İstatistiklerini ve ikinci çeyrek Turizm İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Rum lider Nikos Anastasiadis ile Kıbrıs müzakereleri kapsamında ara bölgede bir araya gelecek.

SPOR
-Futbolda kulüplerin yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları takip ediliyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.