Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan

Gündemde Bugün-3 Haziran 2016 Cuma
BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Azerbaycan'a gitmeden önce Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenliyor ve Esenboğa Havalimanı'ndan Azerbaycan'a hareket ediyor. (Saat: 08.20/08.40)
 
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ADANA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tarım STK'ları ile bir araya geliyor, Karataş İlçesi, Yemişli Köyü ve Doğankent Beldesi'ni ziyaret ediyor. (Saat: 10.00)
-CHP lideri Kılıçdaroğlu, Adana Tarımına Sahip Çıkıyor toplantısına katılıyor ve partisinin il örgütü ile bir araya geliyor. (Saat: 15.00/18.00)
 
HDP EŞ GENEL BAŞKANI FİGEN YÜKSEKDAĞ İSTANBUL'DA
-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Avcılar Mezarlığı'nda Adnan Yıldırım, Hacı Karay ve Savaş Buldan'ı anma programında yer alacak, Beyoğlu Kültür Merkezi'nde partisinin İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenen toplantıya katılacak.
 
BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ'UN PROGRAMI
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Uluslararası Balkan Üniversitesinin Makedon Halk Tiyatrosu'nda yapılacak mezuniyet töreninde konuşacak
 
BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK FRANSA'DA
-Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Fransa'da Ortadoğu Barış Süreci Bakanlar Toplantısı'na katılacak.
 
BAKAN BOZDAĞ İSTANBUL'DA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul Üniversitesi'nde, 11. Ceza Hukuku Günleri etkinliğine katılıyor. (Saat: 09.00)
 
BAKAN AKDAĞ ERZURUM'DA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Vailliği, Büyükşehir Belediyesini, Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ediyor, partisinin il danışma meclisi toplantısına katılıyor ve Bilkent Lisesi'nin mezuniyet törenine katılıyor. (Saat: 10.30-18.30)
 
BAKAN AĞBAL'IN PROGRAMI
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, WYNDHAM Ankara Oteli'nde, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) tarafından düzenlenen "7.Altın Kalem" Ekonomi Basını Başarı Ödülleri törenine katılıyor. (Saat: 10.00)
 
BAKAN EROĞLU ESKİŞEHİR'DE
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sivrihisar Nasrettin Hoca Kültür Parkı'nda, Nasrettin Hoca anma etkinliklerine katılıyor, Valilik Meydanı'nda, toplu açılış törenine ve ORKÖY sertifikası dağıtım törenine katılıyor ve partisinin il başkanlığını ziyaret ediyor. (Saat: 11.00/14.30/16.00)
 
BAKAN TÜFENKCİ MALATYA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, partisinin il başkanları ile toplantı yapıyor, Malatya Ticaret Borsası'nı ziyaret ediyor ve Rekabetçi Gümrük ve Ticaret Uygulamaları konulu toplantıya katılıyor. (Saat: 09.30/11.00/19.00)
 
BAKAN ELVAN KONYA'DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, partisinin il danışma meclisi toplantısına katılıyor. (Saat: 10.00)
 
BAKAN SOYLU İSVİÇRE'DE
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Lozan'da, Lozan Türk Birliği üyeleri ile öğle yemeğinde bir araya geliyor.
 
BAKAN IŞIK PAKİSTAN'DA
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İslamabad'da, Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin tarafından kabul ediliyor, Savunma Bakanı Havaca Muhammed Asif, Kara Kuvvetleri Komutanı Rahil Şerif ve diğer kuvvet komutanlarıyla temaslarda bulunuyor.
 
EKONOMİ
-TÜİK, mayıs ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıklayacak (Saat:10:00)
 
DÜNYA
-Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile Elysee Sarayı'nda bir araya gelecek.
-Rusya'nın başkenti Moskova'da şair Nazım Hikmet, ölümünün 53'üncü yıl dönümünde mezarı başında anılacak.
-İran devriminin lideri Ayetullah Humeyni'nin ölüm yıl dönümünde düzenlenecek törende ülkenin dini lideri Ali Hamaney konuşma yapacak.
- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor
 
KÜLTÜR-SANAT
-İsmail Yeşilbağ'ın yazıp yönettiği "Alparslan" tiyatro oyunu, Cağaloğlu'ndaki Milli Türk Talebe Birliği'nde sahnelenecek.
-Basın İlan Kurumu ve Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği işbirliğiyle Çemberlitaş Basın Müzesi'nde düzenlenen "Matbuat Aleminden Sanatkar Çehreler" etkinliğinde gazeteci-yazar Ahmet Kabaklı anılacak.
 
GÜNCEL
-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB İkiz Kuleler'de, Afrika Turizmi: Kültür ve Miras konulu toplantı düzenliyor. (Saat: 11.00)
 
SPOR
-EURO 2016 hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı, Antalya kampını tamamlayarak 5 Haziran'da Slovenya ile yapacağı hazırlık maçı için başkent Ljubljana'ya gidecek.
-Spor Toto Basketbol Ligi play-off final serisi ilk maçında, Anadolu Efes ile Fenerbahçe, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaşacak.
 
 
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.