Öne Çıkanlar terörist MSB Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu deprem Kovid19 cumhurbaşkanı

Gündemde Bugün-31 Temmuz 2016 Pazar
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

HDP LİDERİ YÜKSEKDAĞ İSTANBUL’DA
-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Kadıköy İskele Meydanı'nda, “Darbelere Karşı Özgürlüklerimizi Savunuyoruz” adlı kadın buluşmasına katılıyor. (Saat: 17.00)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ ALMANYA'DA
-Almanya'da, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımıyla "Darbeye Karşı Demokrasi Mitingi" düzenlenecek.

BAKAN EROĞLU İZMİR VE BALIKESİR'DE
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, devam eden İzmir Programı kapsamında Koordinasyon toplantısına başkanlık edecektir. (Saat:13.00)
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İzmir programının ardından Balıkesir’e geçecek burada bazı ziyaretlerde bulunup, DSİ tarafından gerçekleştirilecek toplu temel atma ve açılış merasimine katılacak. (Saat:18.00)
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, son olarak Balıkesir’de Demokrasi Nöbetine iştirak ederek vatandaşlara hitap edecektir. (Saat:21.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR
-Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 12. yarışı Almanya Grand Prix'si koşulacak. (Saat:15.00)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.