Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Gündemde Bugün - 6 Temmuz 2016 Çarşamba
BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ ORDU'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle incelemelerde bulunacak. (Saat:10.00)

BAKAN BOZDAĞ YOZGAT'TA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Yerköy ve Şefaatli ilçelerinde bayramlaşma programlarına katılacak. (Saat: 11.00-12.00)

BAKAN ELVAN MERSİN'DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti İl teşkilatı bayramlaşma programına katılacak. (Saat: 11.00)

BAKAN SOYLU TRABZON'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı ve Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı Bayramlaşma programlarına katılacak. (Saat: 11.00-13.00)

SİYASİ PARTİLER ARASINDA BAYRAMLAŞMA
-Siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri gerçekleştirilecek

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Ramazan Bayramı'nın ilk gününün idrak edileceği ülkelerdeki program ve kutlamalar izlenecek.
-ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Gürcistan'a yapacağı resmi ziyarette, Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili, Başbakan Giorgi Kvirikaşvili ve Dışişleri Bakanı Mikheil Janelidze ile bir araya gelecek.
- ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve Kvirikaşvili, ABD- Gürcistan Stratejik Ortaklık Komisyonu'na başkanlık etmelerinin ardından, ortak basın toplantısı düzenleyecek.
-Suriye'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR
-2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ilk yarı final maçında Portekiz ile Galler karşı karşıya gelecek. (Saat: 22.00)
- 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri A Grubu'nda Kanada ile Senegal, B Grubu'nda ise Filipinler ile Yeni Zelanda karşılaşacak. (Saat: 13.30-16.00)
-Avrupa Atletizm Şampiyonası, Hollanda'da başlayacak.
- Fransa Bisiklet Turu'nun 5. etabı koşulacak.


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.