Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer cumhurbaşkanı erdoğan Pandemi türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Hande Kazanova: “2022’nin En Şanslı Burçları Koç ve Boğa Olacak”

Tepe Nautilus, ünlü Astrolog Hande Kazanova’yı ağırladı. Astroloji meraklıları ile Tepe Teras’ta bir araya gelen Kazanova, Koç ve Boğa burcunu 2022 yılının en şanslı burçları olarak açıklarken, yeni yılda yatırım yapmak için mayıs ayının beklenmesi gerektiğini söyledi.

Birbirinden renkli etkinlikleri ve özel konuklarıyla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Tepe Nautilus, 2022 yılına sayılı günler kala astroloji severleri Hande Kazanova ile bir araya getirdi. 2022’nin Türkiye için önemli bir yıl olacağını belirten Kazanova, “Yeni yıl herkesin birbirine karşı daha anlayışlı olacağı bir dönemi başlatacak. Su ve ateş enerjisini çok yoğun bir şekilde hissedeceğiz.” dedi.

2022 Türkiye için çok önemli bir yıl

2022’nin en şanslı burçlarını Koç ve Boğa olarak belirten Kazanova, bu yılın herkesin yatırım yapmak istediği bir yıl olacağını söyledi. Yatırım için nisan ayına kadar beklenmesi gerektiğini söyleyen Kazanova, sözlerine şöyle devam etti: “Şubat ayında Türkiye’de 29-30 yıllık yeni bir döngü başlıyor. Bu yıl dünya arenasında da herkesin gözü Türkiye’nin üzerinde olabilir. Doğal kaynaklar ve rezervler üzerine yeni çalışmaların olacağı, Türkiye için önemli bir yıl bizi bekliyor.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.