Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi chp haberleri tesk genel başkanı bendevi palandöken tüik

Hayvan Sever Aktivist Meryem Çiftçi: "İmdat! Türkiyede Hayvan Katliamı Var!"

Şişli'de bir otoparkın çatısına çıkarak boynuna benzin dolu iki şişeyi bağlayıp, katledilen hayvanların sesini duyurmak için eylem yaptığını söyleyen hayvan sever aktivist Meryem Çiftçi “Bana Tayyip Erdoğan’ı veya Emine Erdoğan’ı bağlayın yoksa kendimi yakacağım” dedi.

Sosyal medyada “Meleklerin Ablası Meryem” adıyla bilinen Meryem Çiftçi, yıllardır katledilen hayvanlar için mücadele ediyor. Çiftçi geçtiğimiz şubat ayında da hayvan katliamları için açlık grevi yapmıştı.

Meryem Çiftçi bu kez de  İstanbul Şişli’de  saat 17: 30 sıralarında Esentepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi'nde bulunan bir otoparkın çatısına çıktı. Boynuna benzin dolu iki şişe bağlayıp kendisini reklam panosuna zincirleyerek “Türkiye’de hayvan katliamı var! Bana Tayyip Erdoğan’ı bağlayın onunla konuşacağım, yoksa kendimi yakacağım” diye bağırmaya başladı.

BELEDİYELER HAYVANLARI KATLEDİYOR!

Çiftçi olay yerine toplanan vatandaşlara seslenerek şunları söyledi.

“Türkiye’de hayvan katliamı var sessiz kalmayın. Türkiye’de 1389 belediye var. Her gün 3000’e yakın sokak  hayvanı belediyelerin itilaf  ekipleri tarafından kalplerine siyanür zerk edilerek katlediliyor.  Kimsenin kontrol etmediği belediye barınakları ölüm kampına dönmüş durumda. Türkiye’deki barınaklarda katı imha etme makinası var. Bu makinelerle topladıkları hayvanları katlediyorlar.

Belediyeler kadar insanlar da hayvanları katlediyor ama cezasız kalıyor. Daha geçen gün Van’ın Çaldıran ilçesinde 75 köpek bıçaklanarak öldürüldü. Gündeme bile gelmedi. Bunun hesabını kim soracak? Hayvanların çığlığını duyun. Sessiz kalırsak katliam yasası çıkaracaklar evimizdeki hayvanları da toplayıp katledecekler.  Müslüman bir ülke değil miyiz?  Beş vakit namaz kılıyoruz ama katil belediyelere ses çıkarmıyoruz. Hayvan katliamı hangi ayette var?

Türkiye’nin dört bir yanında hayvan severler bu katliama sessiz kalmamak için çeşitli eylemler yapıyorlar. Ama ne Tayyip Erdoğan ne de Süleyman Soylu sesimizi duymuyor”

Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Müzakereci polis memuru ve çevredeki vatandaşlar kendini yakmaya çalışan Çiftçi’yi ikna etmek için uzun süre uğraştı.  Daha sonra itfaiye ekipleri su sıkarak müdahale etti. Polis memurları da bulunduğu çatının arka kısmından dolanarak bulunduğu yerden indirdikleri Çiftçi sağlık ekipleri tarafından ambulansa bindirerek kontrol amaçlı Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'ne kaldırdı.

HALKIN ZİNCİR EYLEMLERİ DEVAM EDECEK!

Daha önce bu konuyla ilgili Süleyman soylu ile de görüştüğünü ama bir çözüme ulaşamadığını belirten Çiftçi mart ayında İstanbul’dan Ankara’ya yürüyerek gelmiş bir türlü çıkarılmayan hayvan hakları yasasının bir an önce çıkarılması ve 6. maddesinin kaldırılması için Tarım ve Orman Bakanlığı önünde eylem yapmıştı.

Bu eylemin sadece kendisiyle başlayıp biten bireysel bir eylem olmadığını belirten Meryem Çiftçi : "Binlerce hayvan sever  devlet yetkililerini harekete geçirmek için zincir eylemlerine devam edecek" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MERYEM MELEKLERİN ABLASI 3 yıl önce

????????????..
–???????????? DAMARLARINDA HALA ASİL TÜRK KANI İNSAN KANI TAŞIYAN YÜREKLİ İNSANLARA DUYURUMDUR.

????????????22.01.2021- 11.02.2021 TARİHLERİ ARASI AÇLIK GREVİ
????????????10.03.2021 KÜLLİYEDE CUMHURBAŞKANIMIZA VE EŞİNE İLETİLMEK ÜZERE HAYVANLARA YAPILAN ZULUM , STK YOLSUZLUĞU VE YASA İLE İLGİLİ MEKTUP
????????????10.03.2021 İÇ İŞLERİ BAKANIMIZ SÜLEYMAN SOYLU İLE TBMM DİKMEN KAPISINDA GÖRÜŞME
????????????11.03.2021 İÇ İŞLERİ BAKANIMIZ SÜLEYMAN SOYLU İLE AFAD MERKEZİNDE GÖRÜŞME
????????????11.03.2021 SÜLEYMAN SOYLUNUN TALİMATI İLE ANKARA EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI ERHAN GÜLVEREN İLE GÖRÜŞME
????????????11.03.2021 SÜLEYMAN SOYLU TALİMATI İLE İLLER İDARESİ MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞME
????????????15.03.2021 İSTANBULDAN ANKARAYA YÜRÜME EYLEMİ 40 KM YÜRÜDÜM GERİSİ OTOBÜSLE ULAŞTIM.
????????????17.03.2021 T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YABAN HAYATI DAİRESİ BAŞKANI HÜSEYİN GÖKÇE YAŞA İLE GÖRÜŞME
????????????18.03.2021 ANKARA ORMAN BAK. ÖNÜ.PANKARTLI EYLEM
????????????20.03.2021 TBMM BAŞKANINA STK YOLSUZLUĞU VE HAYVAN KATLİAMI DİLEKÇESİ ELDEN
????????????23.03.2021 TBMM ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ
???????????? 04.04.2021 İSTANBUL BAĞDAT CAD. GALİP PAŞA CAMİ
????????????05.04.2021 ZEYTİNBURNU FOX TV ÖNÜ
???????????? 06.04.2021 ŞİŞLİ DE
GERÇEKLEŞTİRDİĞİM ZİNCİR EYLEMLERİ
HAYVANLARA YAPILAN KATLİAMLARI VE ŞİDDETİ DURDURMAK İÇİN BAŞLATMIŞ OLDUĞUM ADALET ZİNCİRİ EYLEMLERİNİN BAŞLANGICIDIR.

SİZLER DE KATLİAMI VE ŞİDDETİ DURDURMAK
MASUM CANLARI KORUMAK
YAŞATMAK
REFAHINI SAĞLAMAK İSTERSENİZ

ZİNCİR EYLEMİNİ DESTEKLEYEBİLİR
ZİNCİR EYLEMİNİN ALTIN HALKALARI OLABİLİRSİNİZ.

HAYVANLARI KURTARACAK HER ŞEYİ ACİL YAPMAYA HAZIRIM DİYORSANIZ ZİNCİR EYLEMİNE KATILIN.????????????..
–????????????

İMDAT! TÜRKİYEDE HAYVAN KATLİAMI VAR! https://www.tepkihaber.com/imdat-turkiyede-hayvan-katliami-var/

https://www.mihraphaber.com/haber/6926283/imdat-turkiyede-hayvan-katliami-var

http://www.ankahaber.com.tr/m/turkiye/hayvan-sever-aktivist-meryem-ciftci-imdat-turkiyede-hayvan-h70878.html

https://m.youtube.com/watch?v=pFsazZgVDOA

ARKADAŞLAR HEPİMİZ TWiTTER DA
ETİKET ÇALIŞMASINDA BULUŞALIM.
TWİTTER ADRESİM @merve58344771 #İMDATTÜRKİYEDEHAYVANKATLİAMIVAR

Avatar
Huriye nursel çivici 3 yıl önce

Türkiye Müslümandır öldürmez yaşatır, can veren Allahdır, canalanda odur,az dünya hepimize yeter.

Avatar
Ŕ 2 yıl önce

Allah'ın yarattığı bu hayvanları camları bir İnsanoğlu öldürmeye hiçbir şekilde hakkı yoktur onlara zarar veren insanların tez zamanda canını çıkmasını öyle bir seyretmek istiyorum ki eğer bir yerde görürsem İnanoğlu'nun ki elimden kaza çıkacak