Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

İstanbul, Yalova Ve Tekirdağ İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

İstanbul, Yalova ve Tekirdağ için Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kuvvetli yağış uyarısı geldi. 3 ilde beklenen sağanak yağışlar nedeniyle ani sel, su baskını ve yıldırım uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Yalova ve Tekirdağ için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinde yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, Yalova çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, sabah ve öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

İstanbul çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların ise akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması öngörülüyor. Tekirdağ çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, gece saatlerinden başlayarak yarın akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

Sağanak yağış nedeniyle, yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.