İyilik Kulübü Bir Çocuğun Daha Yüzünü Güldürdü

TRT’nin iyilik dolu programı ‘İyilik Kulübü’ bir çocuğun daha dileğini yerine getirdi.

TRT 1'de yayınlanan özel durumlu çocukların hayallerini gerçekleştirmeyi hedefleyen, iyilik dolu program  ‘İyilik Kulübü’ bir çocuğa daha ulaştı.

Türkiye’nin her yerinden, hasta, travma geçirmiş, savaş mağduru, yetim, öksüz, şehit veya gazi yakını çocukları konuk eden ‘İyilik Kulübü’ yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Program, 7. bölümünde 14 yaşındaki Lösemi hastası Fahrettin Muhammet Arı'nin dileğini yerine getiriyor.

En büyük hayali dünyaca ünlü Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma ile tanışmak ve onunla zaman geçirmek olan Muhammet'in bu dileğini öğrenen İyilik Kulübü ekibi, Muhammet’e dilediği şeyden çok daha fazlasını yaşatarak, onun unutamayacağı bir gün geçirmesi için harekete geçti.

Muhammet’in sevdiği şeyler ve ilgi alanları ile ilgili yapılan araştırmada, Muhammet’in fanatik bir Beşiktaşlı olmasının yanı sıra klasik arabalara da ilgisi olduğunu öğrenen ekip, ona ilk sürprizini yaparak, Klasik Araba Müzesi’ni gezisi hazırlıyor.

Muhammet’i bekleyen ikinci sürpriz ise Besiktaş’ın Vodafone Arena’da yapacağı ilk Şampiyonlar Ligi maçını tribünden izlemek oluyor. Formasını alan Muhammet, Dynamo Kiev maçını izlemek için Vodafone Arena'daki yerini alıyor. Arena’da oynanan maçta Quaresma’nın ilk golü atmasıyla havalara uçan Muhammet’in mutluluğu gözlerinden okunacak.

Muhammet’in dileğini yerine getirmek için çalışmalara başlayan ekip, bir yandan da devam eden tedavi sürecini gözeterek ancak 27 Kasım’da Muhammet’in büyük dileğini yerine getirebildi.
 
Muhammet, uzun süren bekleyişin ardından Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde takımının rejenerasyon antrenmanına katılarak, tüm takım oyuncularıyla tanışma ve onlarla fotoğraf çektirme fırsatı yakaladı. Quaresma'nın formasını hediye ettiği Muhammet'e Tolga Zengin de krampon ve beresini hediye ederek unutamayacağı bir gün geçirmesine katkı sağladı.

Hayatlarındaki zorlukları ve sıkıntıları bir günlüğüne kenara bırakan çocukların o gün yaşadıkları, ekrana neşeli, enerjik ve eğlenceli bir şekilde yansıyacağı ‘İyilik Kulübü’ 10 Aralık Cumartesi akşamı saat 23.45’te TRT 1 ekranında olacak.

 
 
 
Işık Yönt, Ömer Fırat Köker ve Cansın Bezircilioğlu’ndan oluşan ekip Muhammet’in dileğini yerine getirerek bir çocuğun daha yüzünü güldürdü.
 

Anahtar Kelimeler:
TrtIyilik Kulübü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.