İzmir Valisi Köşger: "4 Kişi Hayatını Kaybetti"

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, "Bugün İzmir’imizin Seferihisar ilçesi sınırları içerisinde meydana gelen 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi." Bu depremde 4 kişi hayatını kaybetti.

İzmir Valisi bu durumun üzerine bir açıklama yaptı. Bu açıklamada:

"Ekiplerimiz, ilgili arkadaşlarımız gereken bütün faaliyetleri yapacaklar. Sizden ricam bu yöndedir. Tüm İzmir’e tüm Türkiye’ye geçmiş olsun diyorum. Ölülerimiz var ancak şuan tam sayısını bilmiyoruz. Ceset çıkarılan binalarımız var. Çalışmalarımız bütün hızıyla takip ediliyor kurtulan ve vefat eden vatandaşlarımız var. Ulaşamadığımız hiçbir yok. 30 ilçemizin bütün kaymakamları ile iletişim halindeyim. Bütün ilçelerimizde bir sıkıntı intikal edilmiyor. Ancak Seferihisar’da kısmi bir tsunami oldu. Orada bir vatandaşımızın yaralandığı ile ilgili bir bilgi var. Onun dışında bir sıkıntı yok." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.