Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener esnaf

Kuşadası’nda Yaz Etkinlikleri Devam Ediyor

Kuşadası Belediyesi tarafından çocuklar için düzenlenen yaz etkinlikleri 7-10 Ağustos tarihleri arasında Ada Kültür Merkezi’nde çeşitli atölyelerle devam edecek.

Kuşadası Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, belediye tarafından merkeze uzak mahallelerde yaşayan çocuklar için düzenlenen yaz etkinlikleri büyük ilgi gördü. 10 Temmuz’da Yeniköy Mahallesi’nde başlayan ve Yaylaköy, Soğucak, Kirazlı, Çınar, Davutlar ve Güzelçamlı mahalleleri ile süren etkinlikler kapsamında yaratıcı drama, yüz boyama,  pet şişeden çim saksı yapımı gibi faaliyetler ve yarışmalar düzenlendi.

Kuşadası Belediyesi Drama Eğitmeni Mehmet Turan koordinatörlüğünde düzenlenen yaz etkinlikleri 7-10 Ağustos tarihleri arasında Ada Kültür Merkezi’nde çeşitli atölyelerle sürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.