Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Kuru Gürültü Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli

 Kuzey’de Hava Sıcaklıkları Azalacak

Hava sıcaklığı, kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak ve mevsim normalleri civarında seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, yurt geneli parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzeyi, Güney ve İç Ege, Doğu Karadeniz kıyıları, Burdur, Antalya'nın batısı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Kayseri, Erzurum, Kars, Ardahan, Ordu ve Samsun'un doğu kesimleri yağışlı geçecek. Yağışlar,  Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda hafif kar, yağış alan diğer yerlerde aralıklı hafif yağmur ve sağanak şeklinde olacak. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görülecek.

Hava sıcaklığı, kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak ve mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, iç ve doğu bölgelerde zaman zaman güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetlice esecek.

Bölgelerde Hava Durumu

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi (Kocaeli, Sakarya, İstanbul'un kuzeyi ve Kırklareli'nin kıyı ilçeleri) hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar, Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esecek.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, güney ve iç kesimleri hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar, Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esecek. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görülecek.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Burdur ve Antalya'nın batı kesimleri hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir ve Kayseri çevreleri hafif yağmurlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görülecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Düzce çevreleri hafif yağmurlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görülecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Ordu, Artvin ve Samsun'un doğu kesimleri aralıklı yağmurlu yağışlı geçecek. Rüzgar, Doğu Karadeniz kıyılarında güneybatı yönlerden yer yer kuvvetlice esecek.

Doğu Anadolu: Genellikle parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri hafif kar yağışlı geçecek. Bölgenin kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde sis ve pus hadisesi görülecek.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu geçecek. Bölgenin kuzeydoğusunda bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görülecek.
 
Bazı İllerde Hava Durumu
İstanbul: Çok bulutlu, kuzey kesimleri aralıklı hafif yağmurlu olacak. (5)
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, güney kesimleri hafif yağmur ve sağanak yağışlı olacak. (16)
Adana: Parçalı bulutlu. (17)
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, batı kesimleri hafif sağanak yağışlı olacak. (17)
Ankara:  Parçalı ve çok bulutlu olacak. (10)
Sivas: Parçalı ve çok bulutlu olacak. (4)
Bolu: Parçalı ve çok bulutlu olacak. (5)
Trabzon:  Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu olacak.(7)
Erzurum:  Parçalı çok bulutlu, hafif kar yağışlı olacak. (0)
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu olacak. (7)
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.