Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Münir Özkul Hayatını Kaybetti, Liderlerden Mesajlar

Türk tiyatrosu ve sinemasının usta ismi Münir Özkul, 92 yaşında hayatını kaybetti. Uzun yıllardır KOAH ve demans hastalığı ile mücadele eden Özkul, İstanbul Beyoğlu’ndaki evinde yaşama gözlerini yumdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özkul’un vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Türk sinema ve tiyatrosunun saygıdeğer isimlerinden biri olan Münir Özkul’un vefatını derin bir teessürle öğrendiğini ifade eden Erdoğan, “Canlandırdığı karakterler, oyunculuğu ve sanatçı kişiliğiyle, tüm vatandaşlarımızın sevgisini kazanan kıymetli sanatçımız, usta oyuncu Münir Özkul, gelecek nesiller tarafından da her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Türk tiyatrosuna ve sinemasına değerli katkılarıyla milletimizin gönlünde taht kuran merhum Münir Özkul’a Allah’tan rahmet; sanat camiamıza, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu: “Türk Sineması Mahmut Hoca’sını Kaybetti”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Türk sineması çok büyük bir sanatçıyı, Mahmut Hoca’sını kaybetti” dedi. CHP lideri, Münir Özkul’a Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.