Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Kuru Gürültü Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli

Naim Süleymanoğlu Hayatını Kaybetti

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Siroza bağlı karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi altında olan ve karaciğer nakli yapılan Süleymanoğlu, son olarak beyin kanaması nedeniyle ameliyat olmuştu. Süleymanoğlu, tedavi gördüğü hastanede 50 yaşında yaşama gözlerini yumdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başsağlığı Diledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Süleymanoğlu’nun ailesine, yakınlarına ve tüm millete başsağlığı diledi.

Erdoğan, Rize’de partisinin 6. Olağan İl Kongresi’ndeki konuşması sırasında haberi aldı. Bunun üzerine Erdoğan, “Dünya ve olimpiyatlarda şampiyonumuz olan Naim Süleymanoğlu, haftalardır maalesef yoğun bakımdaydı. Kendisini hastanede ziyaret ettik ve az önce de rahmet-i rahmana kavuştu. Allah taksiratını affetsin, tüm yakınlarına, ailesine Allah’tan sabırlar diliyoruz, milletimizin de başı sağ olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.