Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Sıcaklık 1 İla 3 Derece Artacak

Hava sıcaklığı yurt genelinde 1 ila 3 derece artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyıları hafif sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Rüzgarın ise genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı ve Orta Karadeniz'de kuvvetli(40-60 km/sa), Marmara'da yer yer kısa süreli fırtına (70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

Rüzgarın, Marmara, Ege, Batı ve Orta Karadeniz'de güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat, Marmara'da yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/saat) esmesi beklendiğinden başta soba zehirlenmeleri ve ulaşımda aksamalar olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bölgelerde Hava Durumu

Marmara: Az bulutlu, güneybatı kesimleri ile gece saatlerinde Trakya kesimi yer yer parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege hafif sağanak yağışlı geçecek. Rüzgarın kıyı kesiminde güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı, batı kesimleri yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz kıyıları hafif sağanak yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu geçecek. Rüzgarın güneyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Rüzgarın Orta Karadeniz'de güneyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Orta Karadeniz'de sabah ve gece saatlerinde yer yer pus bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde, bölgenin kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde hafif buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Az bulutlu. (15)
İstanbul: Az bulutlu. (14)
Bursa: Az bulutlu. (21)
İzmir: Parçalı bulutlu ve hafif sağanak yağışlı. (16)
Antalya: Parçalı çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı. (18)
Bolu: Az bulutlu. (15)
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu. (18)
Erzurum: Az bulutlu. (4)
Diyarbakır: Az bulutlu. (17)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.