Öne Çıkanlar galataport Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk uyuşturucu çalışma ve sosyal güvenlik bakanı LAZİO çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çanakkale boğazında sular çekildi seçim çalışanların birikim endişesi çanakkale

Teröristlere Ağır Bir Darbe Daha! “13 Terörist Etkisiz Hale Getirildi”

Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 13 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Kahraman Komandolarımızdan teröristlere ağır bir darbe daha! Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 13 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildi." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.