Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Kuru Gürültü Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: “Saldırıları Şiddetle Lanetliyorum”

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Elazığ, Van ve Bitlis Hizan’daki terör saldırılarını şiddetle lanetleyerek, “Darbe girişimi dâhil, her yolu deneyen bütün hainler ve alçaklar, şunu çok iyi bilmeli ki bu milleti asla bölemeyecekler; terörle bu ülkenin dirliğini, birlik ve beraberliğini asla bozamayacaklar” dedi.
Bayraktar, yaptığı açıklamada, Elazığ, Van ve Bitlis Hizan’daki terör saldırılarıyla toplumda infial ve korku yaratılmak istendiğine dikkati çekti.
Şemsi Bayraktar, şunları kaydetti:
“Teröristlerin amacı belli; terörle bu ülkenin dirliğine, düzenine, huzura kast etmek, birlik ve beraberliği bozmaktır. Bu terör saldırılarının arkasındaki alçaklar, şunu çok iyi bilmelidir ki kanlı hesapları asla tutmayacaktır. Bu millet, asker kıyafetli bir avuç hainin karşısına nasıl dimdik çıktı ve darbeyi püskürttüyse bir avuç çapulcunun alçakça ve kalleşçe saldırılarını da boşa çıkaracaktır. Ülkemiz, birliğini ve beraberliğini muhafaza ederek teröre karşı topyekûn mücadelesini, bütün azim ve kararlığı ile sürdürecektir.
Gözü dönmüş şekilde düzenlenen terör saldırıları, milletimizin birlik ve beraberlik içinde bir arada yaşama azim ve iradesini asla kıramayacaktır. Eli kanlı teröristler ve arkasındaki odaklar, akıttıkları kanda boğulacak, amaçlarına asla ulaşamayacaklardır.”
Terörün sadece ülkemizin değil, bütün dünyanın sorunu olduğunu vurgulayan Bayraktar, “haklı feryadımıza bütün dünya karşılık vermelidir. Bütün devletler ve insanlık, teröre karşı birlikte hareket etmezse, dünyayı terörden temizleyemeyiz” dedi.
Bayraktar, alçakça düzenlenen saldırılarda şehit düşen polis, asker ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.