Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı tsk HAVA HAREKATI süt ihracat DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca türk silahlı kuvvetleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi beşiktaş

Van, Hatay Ve Hakkâri Hudut Hatlarında Uyuşturucu Ve Sigara Ele Geçirildi

Van, Hatay ve Hakkâri hudut hatlarında; 2 adet tabanca, 52.600 g eroin, 11.832 g esrar, 895 kutu hap, 7 adet cep telefonu ve 17.770 paket sigara ele geçirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Sınırlarımızın güvenliği için Hudut Kartallarımız keşif, gözetleme ve devriye faaliyetlerini kesintisiz sürdürüyor. Bu kapsamda; "Van, Hatay ve Hakkâri hudut hatlarında yapılan arama tarama faaliyetlerinde; 2 adet tabanca, 52.600 g eroin, 11.832 g esrar, 895 kutu hap, 7 Adet cep telefonu, 40 adet ubs kablo, 50 adet şarj adaptörü ve 17.770 paket sigara ele geçirildi." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.