Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Başkan Çetin’den 7’nci Toplu Açılış Müjdesi

Pandemi kısıtlamalarının hafiflemesiyle Halk Günü’nde yeniden Çukurovalılarla buluşan Başkan Soner Çetin, 2021 yılı bitmeden 7’nci toplu ve temel atma töreni yapacaklarının müjdesini verdi. 6’ncı toplu açılışta temelini attıkları tesislerin açılışını yapacaklarını belirten Başkan Soner Çetin, yeni tesislerin de temelinin atılacağını açıkladı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yıl bitmeden 7’nci toplu açılış ve temel atma töreni yapılacağını söyledi.

Pandemi kısıtlamalarının hafiflemesiyle Halk Günü uygulamasında Orhan Kemal Kültür Merkezinde Çukurovalılarla buluşan Başkan Soner Çetin, “Pandemiden dolayı biraz ayrı kaldık ama sizinle bağımızı hiç koparmadık. ‘Sen Sor Başkan Cevaplasın’ uygulaması ve diğer iletişim kanallarıyla her zaman sorunları dinledik, halkın önerinizi almaya devam ettik” dedi.

Başkan Soner Çetin, geçen yıl 6’ncı toplu açılış ve temel atma törenini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu töreni Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile yaptık. 6 yılda 6 toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleştirdik. Şimdi 7’nci toplu açılış ve temel atma törenine hazırlanıyoruz. Bu yıl bitmeden bunu yapacağız. 6’ncı törende temelini attığımız projelerin açılışını yapacağız, yeni projelerin temelini atacağız. Adana Lezzetleri Çarşısı ve Müslüm Baba Parkı bitmek üzere kısa zaman sonra faaliyete geçecek. Resmi açılışını toplu açılışla yapacağız. Ayrıca Mola Evi, Mahfesığmaz’daki 9’uncu kreş, Adana Koop Kapalı Semt Pazarı, Madımak, Erdal İnönü ve ve Üç Fidan Parkları açılışı yapılacak” şeklinde konuştu.

Toplu açılış töreninde birçok yeni projenin temelini atacaklarını kaydeden Başkan Soner Çetin, pandemiye karşın hiç hız kesmediklerini, hiçbir mazerete sığınmadan hizmetlere devam ettiklerini ifade etti.

Başkan Soner Çetin, konuşmasının ardından vatandaşlardan gelen sorun, şikayet ve önerilerini dinledi ardından sosyal medyadan gelen soruları cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.