Çocuklardan Dayanışma Örneği

Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ile Doğa Kolejinin birlikte gerçekleştirdiği “Sizin Kullanmadıklarınız Bizim İçin Yeni Olabilir” kampanyasına öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Çocuklarla buluşan Başkan Soner Çetin, öğrencilerin duyarlı ve paylaşımcı davranışlarının alkışı hak ettiğini vurguladı.


Doğa Koleji öğrencileri yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birini göstererek, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’den alkış aldı.


Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ile Doğa Koleji işbirliğiyle “Sizin Kullanmadıklarınız Bizim İçin Yeni Olabilir” adıyla kampanya başlattı. Kampanya kapsamında okul öğrencileri kullanmadıkları giysi ve eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Sosyal İşler Müdürlüğüne teslim etti.


Öğrencilerle buluşmak üzere Doğa Kolejine giden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin burada çiçeklerle karşılandı. Kampus Müdürü Abdullah Kekilli, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Nezir Üce ile öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Soner Çetin, öğrencilere duyarlılıkları için teşekkür etti. Dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini vurgulayan Başkan Soner Çetin, öğrencilere, “Kullanmadığımız giysi, tablet ve diğer eşyalarınızı başkalarıyla paylaşmanız, yardımlaşma örneği göstermeniz alkışı hak ediyor” dedi.


Doğa Koleji öğrencileri de toplumun her kesimde dayanışmanın öneminin farkında olduklarını belirterek, Kurtuluş Savaşı’nın da dayanışma ile kazanıldığına vurgu yaptılar. Kampanyaya Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü gönüllüleri de destek verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.