Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk yapı kredi

Çukurova Belediyesi'nde En Düşük Ücret 3 Bin 350 TL Oldu

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 2021 yılında belediye emekçilerine en az 3 bin 155 TL maaş ödeneceğini açıkladı. Evli ve çocuklu belediye çalışanları için en düşük ücretin 3 bin 250 TL olarak uygulanacağını belirten Başkan Soner Çetin, park bahçeler, temizlik gibi sahada çalışan işçilerin de bu rakamın yüzde 10-15 fazlasını alacağını söyledi.

Çukurova Belediyesi’nde evli ve çocuklu işçiler için uygulanacak en düşük ücret 3 bin 350 TL olarak açıklandı.

Her zaman işçinin yanında olduklarını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Belediyemizde çalışan bekar ve çocuksuz işçilerin en düşük ücreti 3 bin 155 TL olacak. Evli ve çocuklu olanlar için en düşük ücret 3 bin 350 TL olarak uygulanacak. Sahada çalışan park bahçeler, temizlik gibi görevlerde çalışanlar ise bu rakamların yüzde 10-15 fazlasını alacak. Zaten çalışanlarımızın büyük bölümünü sahada çalışan evli ve çocuklu emekçiler oluşturuyor” dedi.

Emekçilerin yeni yılını kutlayan ve sağlıklı, huzurlu bir yıl dileyen Başkan Soner Çetin, “Emekçilerimiz fedakarca hizmet veriyorlar. Yazın sıcağında, kışın yağmurda çamurda Çukurova Halkı için alın teri döküyorlar. Verdiğimizden daha fazlasını hak ettiklerini biliyoruz. Tüm imkanlarımızı zorlayarak bu rakamları belirledik. Onların biraz olsun nefes almasını, yaşam standardını yükseltmeye çalıştık. İşçilerimiz için ne yapsak azdır. İnşallah daha iyi imkanlara kavuştuğumuzda emekçilerimizin koşullarını daha da yükselteceğiz” şeklinde konuştu.

Önceki gün hükümetin belirlediği asgari ücret 2 bin 825 TL 90 kuruş olarak açıklanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.